OM DAKOBE –

DANMARKS KOMPLEMENTÆRE BEHANDLERE

DAKOBE er stiftet den 23. marts 1984 og er den største tværfaglige forening for komplementære behandlere, der er registreringsansvarlig i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 og bekendtgørelse BEK nr. 859 af 13/06/2017, under tilsyn af Sundhedsstyrelsen (RAB).

Det betyder, at du som medlem af DAKOBE, kan have flere registreringsberettigede behandlingsformer, som alle hermed er fuldt forsikrede. Du kan blive medlem af DAKOBE, selv om din behandlingsform endnu ikke er registreringsberettiget. Så vil vi arbejde for, at den kan blive det.

DAKOBE arbejder kontinuerligt på at skabe plads og rum til komplementær behandling, både selvstændigt og som supplement til det etableret sundhedsvæsen. Vi arbejder for at stå sammen på de faglige områder, hvor vi har klare fællesinteresser og dermed stå styrket i at påvirke det politiske landskab. Højne vores generelle faglighed såvel som at sprede kendskabet og viden om vores behandlingsformer til gavn for vores klienter og patienter.

En af de mange fordele ved at være medlem af DAKOBE er den erhvervsansvarsforsikring der medfølger, således at du er dækket ved eventuelle skader du måtte forvolder på en klient eller skader som din klient pådrager sig i din klinik. Dette gælder også medlemmer, der er under uddannelse/elever under praktik, såvel i klinik som på skole, når de arbejder sammen med en uddannet eller arbejder med det de har lært.

Du kan læse mere om fordelene ved at være medlem her: LINK TIL MEDLEMSFORDELE

Vi byder dig velkommen som medlem i DAKOBE.

Sundhedsstyrelsen har godkendt DAKOBE til, at RAB-registrere 9 terapiformer:

Læs mere om behandlingsformer her