Loading...
Seneste nyheder

Persondatapolitik

Dataansvarlig & hjemmeside ejer

Foreningen Danmarks Komplementære Behandlere
Østre Havnevej 12
4400 Kalundborg
Tlf: 7020 7045
Mail: sekretariat@dakobe.dk
CVR: 75669712

Generelt

Når du tilmelder dig som medlem, afgives dine personoplysninger til Dakobe og du giver samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Dakobe’s hjemmeside indsamler og behandler vi informationer. Det sker f.eks. ved indmeldelse, eller ved anvendelse af en af vores kontaktformularer på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger ved brug af dakobe.dk

  • Ip adresse
  • Geografisk placering
  • Browserinformationer

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail.

Ved indmeldelse får du en bruger adgang til Dakobe’s intranet, heri er registreret følgende

  • Navn
  • E-mail
  • Medlemsnummer

Du giver dit samtykke til dette, når du indmeldes i Dakobe. Din brugeradgang er unik, og du kan til hver en tid ændre din adgangskode hertil.

Dakobe indsamler alene personoplysninger, som er nødvendige for at opfylde de aftaler, der indgås ved medlemskab. Det er den enkelte aftales indhold og karakter, som er bestemmende for, hvilke personoplysninger Dakobe indsamler og behandler, og som er bestemmende for formålet med indsamlingen.

Dakobe vil oftest behandle personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde ønske om medlemskab i foreningen.

Nyhedsmails

Ved indmeldelse i Dakobe tilmeldes du vores nyhedsbreve med relevante emner og vigtig information om dit medlemskab. Du kan til hver en tid framelde disse i bunden af alle nyhedsbreve.

Oplysninger som Dakobe indsamler og behandler

Som udgangspunkt kan du benytte hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

Dakobe indsamler og behandler oplysninger om dig, når du anvender følgende

  • Kontakter os via kontaktformularer
  • Anmoder om medlemskab

Dakobe indsamler følgende personoplysninger ved indmeldelse

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt andre almindelige ikke personfølsomme oplysninger
  • CPR nummer
  • Demografiske oplysninger
  • Oplysninger om eventuel virksomhed navn og relevante kontaktpersoner

Du kan frivilligt og efter eget valg give Dakobe yderligere personoplysninger, som du mener, kan have betydning for dit medlemskab i Dakobe, eller som du mener bør gives af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ved frivilligt og efter eget valg at oplyse om sådanne oplysninger, opfatter Dakobe dette som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om dig.

Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede medlemmer følgende rettigheder:

  • Du har som registreret medlem af Dakobe, til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger Dakobe behandler om dig.
  • Du har som registreret medlem af Dakobe, til enhver tid ret til at få redigeret og opdateret de personoplysninger Dakobe har om dig.
  • Du har som registreret medlem af Dakobe til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Dakobe har registreret om dig. Dette skal ske skriftligt til sekretariat@dakobe.dk, hvorefter Dakobe vil slette dine data inden for 30 dage.
  • Du har som registreret medlem af Dakobe til hver en tid ret til at trække dit samtykke tilbage, dette skal ske skriftligt til sekretariat@dakobe.dk hvorefter Dakobe vil slette data inden for 30 dage.

Bemærk, at nogle data kan være afgørende for et medlemskab hos Dakobe. Derfor kan Dakobe ikke sikre fortsat medlemskab ved sletning af data.

Sikkerhed og deling af personoplysninger

Dakobe videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til medlemsskabet hos Dakobe.

Dakobe opbevarer data på platforme, der har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil Dakobe underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt. Dakobe’s sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

Dakobe benytter sig af eksterne leverandører af IT-Services, IT systemer og betalingsløsninger m.m. Dakobe opbevarer alle oplysninger på krypterede servere.

Dakobe indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne databehandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Dakobe sletter dine personoplysninger efter udmelding. Som hovedregel gemmes finansielle data i 5 år efter bogføringsloven.

Cookies

Hjemmesiden dakobe.dk anvender Cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil m.m.) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Sletning eller blokering af cookies

Ønsker du af en eller anden årsag at slette eller blokere for cookies, kan du på nedenstående link finde vejledning til dette i de forskellige browsere.

http://minecookies.org/cookiehåndtering/

3 . parts cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter:
Statistik og markedsføring

  • Google (Google Analytics, Google Adwords)
  • Facebook

Statistik og markedsføring

For at kunne videreudvikle og forbedre Dakobe’s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest.

Dakobe anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på dakobe.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Dakobe opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke. Derefter sletter Dakobe dine oplysninger inden for 30 dage.

Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom kan ske skriftligt til: sekretariat@dakobe.dk

Opdatering

Dette dokument vil løbende blive opdateret. Dokumentet er sidst opdateret d. 8. juni 2018

BEHANDLINGSFORMER