Loading...
Seneste nyheder

Bliv medlem

INDMELDELSESBLANKET

Fornavn*
Efternavn*

CPR-nr.*
Private e-mail*

Privat telefon*
Privat adresse*
Postnummer*
By*

MEDLEMSTYPE*
Aktivt medlemskabPassivt medlemskabElev medlemskab


FIRMA / KLINIK DETALJER
Kliniknavn / Firmanavn
Adresse
Postnummer
By
Klinik telefonnummer
Evt. telefontid
Klinik email
Hjemmeside
TERAPIFORMER
Hvilke terapiformer vil du optages med:

Ønsker du RAB registrering, skal du efterfølgende udfylde vores RAB ansøgning. Din RAB ansøgning kan ikke behandles, hvis ikke den igangværende indmeldelsesblanket er udfyldt først.

Du finder link til RAB ansøgning efter færdiggørelse af denne blanket eller via menuen "BLIV MEDLEM" på siden "OM RAB & RAB ANSØGNING".

Andre behandlingsformer
Maks 5 terapiformer

jf. godkendte behandlingsformer, klik her for at se disse

Terapiform 1


Terapiform 2


Terapiform 3


Terapiform 4


Terapiform 5
Ansøgeren har pligt til at fremsende dokumentation på uddannelse/r, hvoraf timeantal i hvert af de af DAKOBE påkrævede fag skal fremgå jævnfør optagelseskrav her

Dokumentationen skal være tydelige læsbare fotokopier i A4 format, disse dokumenter kan fremsendes ved upload herunder.

Dine dokumentationer på uddannelse/r skal vedhæftes neden for. Hvis du har yderligere dokumentationer, skal du huske at afkrydse feltet "SENDER SEPERAT MAIL MED YDERLIGERE DOKUMENTATIONER". Kan alle dokumenterne ikke tilføjes i en enkel mail, skriv tydeligt i 1. mail at yderligere mails følger.

Ansøgningen bliver først behandlet, når Dakobe har modtaget disse dokumentationer.

Hvis der mangler dokumentationer, meddeles dette og vi gemmer indmeldelsesblanketten og de dokumentationer som er indsendt i 1 måned fra den dato, hvor vi har modtaget indmeldelsesblanketten.


UPLOAD AF DOKUMENTATIONER:
Bemærk, at alle uploadede filer tilsammen må fylde 25MB
Modtager kun følgende fil formater: pdf, png, jpeg, jpg, txt, doc og docx

Sender seperat mail med yderligere dokumentationer

UPLOAD BILLEDE TIL BEHANDLERLISTE:
Billeder uploadet skal være 250 x 400 px eller derover.
Filerne skal være enten png, jpeg og jpg.BEMÆRKNINGER:

Ved afsendelse af denne formular, giver du samtykke til at Dakobe må behandle og opbevare dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik. Formularen bliver sendt SSL krypteret.


RAB ANSØGNING

Du skal være indmeldt i DAKOBE før du kan ansøge om RAB registrering.Zoneterapi (660 timer)Akupunktur (660 timer)Kinesiologi / Alfa-kinesiologi (660 timer)Massage (660 timer)Hypnose (660 timer)Psykoterapi (660 timer)Body-SDS (660 timer)Manuvision (660 timer)Kranio Sakral Terapi (660 timer)
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Telefon*
Adresse*
Postnummer & By*
Bekræfter hermed på tro og love at ovenstående givne oplysninger er korrekte
Indskriv dit fulde navn*
Ved afsendelse af denne formular, giver du samtykke til at DAKOBE må behandle og opbevare dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik. Formularen bliver sendt SSL krypteret.TILMELD BETALINGSSERVICE

Aktivt medlemskab

For at blive optaget i DAKOBE som aktivt medlem kræves, at ansøgeren er fyldt 18 år og er seriøst arbejdende komplementær behandler samt opfylder optagelseskravene.

Behandleren skal være optaget som aktivt medlem hos DAKOBE for at kunne søge om at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Ved optagelse i DAKOBE registreres din e-mail adresse automatisk, og vi tilsender dig herefter vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

Som aktivt medlem er du bl.a. omfattet af erhvervsansvarforsikring, netbanksforsikring, retshjælpsforsikring samt Koda / Gramex afgift.

Passivt medlemskab

Som passivt medlem optages alle, der ikke arbejder med komplementær behandling mod betaling.

Som passive medlemmer kan desuden optages skoler, virksomheder m.v. og medlemmer som over en periode holder orlov.

Ved optagelse i DAKOBE registreres din e-mail adresse automatisk og vi tilsender dig herefter vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

Som passivt medlem er man ikke omfattet af DAKOBE's erhvervsforsikringer og ej heller Koda / Gramex afgift.

Elevmedlemskab

Elevmedlemskab

Alle, der er under uddannelse til komplementær behandler i en af de 9 DAKOBE godkendte uddannelsesformer, kan optages som elev i foreningen under særlige vilkår.

For at kunne blive optaget i DAKOBE som elev / studerende, skal der forelægge en bekræftelse fra skolen med oplysning om forventet dato for færdiggørelse af uddannelsen.

I DAKOBE er medlemmer, der er under uddannelse / elever dækket af Koda/Gramex afgift og dækket af erhvervsansvarsforsikringen under praktik, såvel i klinik som på skole.

Du må som elev tage et symbolsk beløb for behandlinger under din uddannelse.

Umiddelbart efter færdiggørelsen af uddannelsen, skal den tidligere elev fremsende kopi af eksamensbevis til DAKOBE og kan dermed søge optagelse som aktivt medlem af DAKOBE.
Overgang til passivt medlemskab er også muligt, indtil den færdiguddannede starter med at udføre komplementær behandling mod betaling.

Ved optagelse i DAKOBE registreres din e-mail adresse automatisk, og vi tilsender dig herefter vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

BEHANDLINGSFORMER