Forsikringer

Erhvervs – og Ansvarsforsikring

DAKOBEs praktiserende medlemmer og de af DAKOBE godkendte behandlingsformer er dækket ind af DAKOBEs Erhvervs – og ansvarsforsikring ved Topdanmark Forsikring.

Vi gør opmærksom på, at den i policen nævnte selvrisiko betales af medlemmet.

Som elev er du dækket for behandlinger, som du giver som del af din uddannelse (eksempelvis elev-øvebehandlinger) og under supervision af en færdiguddannet lærer i faget.

Top Danmark beskriver det i policen på følgende måde: Elever er meddækket på forsikring, når de arbejder sammen med en uddannet eller arbejder med det de har lært. De må ikke arbejde udenfor deres område og heller ikke med pensum som de endnu ikke er undervist i.

Når du downloader ‘forsikringscertifikatet‘ kan du opleve, at datoen for fornyelse ikke umiddelbart ser ud til at være retvisende. Du behøver IKKE at bekymre dig over det. Vi er opmærksomme og Dakobe auto fornyer vores forsikringer årligt i februar måned. HELT sikket.
Så indtil vi får ‘certifikat’ funktionen tilrettet, stol da trygt på, at din forsikring er HELT på plads.

Tillægsforsikring – ledmanipulation

Som DAKOBE medlem der udfører ledmanipulation af ryggen tilbyder vi muligheden for at tegne en ekstra forsikring.

Da det er en frivillig forsikring, kræver det, at hvert enkelt medlem tilmelder sig via mail på sekretariat@dakobe.dk. Forsikringen træder i kraft, når man har betalt den fremsendte faktura og modtaget en bekræftelse fra DAKOBE.

HUSK at det er en individuel forsikring, så har man ansatte, der udfører behandlingen, skal hver enkelt behandler have forsikringen.

Bemærk venligst, at ved Elevmedlemskab / medlemmer, der er under uddannelse, dækker forsikringen KUN så længe eleven er under supervision af en behandler, der er uddannet i at udføre ledmanipulation.

Elever, der udfører ledmanipulation på egen hånd, er IKKE omfattet af dækningen

Forsikringen koster kr. 2.150,00 årligt.

 

Tillægsforsikring – Fordels-pension

Som DAKOBE medlem har du mulighed for at tegne fordels-pension hos Nordea Pension.

Bemærk at forsikringen skal tegnes via Nordea Pension. De kan kontaktes via mail adressen mail@fordelspension.dk eller tlf. 60855100. 

Du kan læse mere om pensions ordningen i pjecen.