Afspændingsmassage

Afspændingsmassage også kendt som dybdemassage, er en massageform, hvor behandlingen løsner og frigør muskler, sener og ledforbindelser i dybden således af akutte såvel som kroniske spændingstilstande kan finde tilbage til et mere passende spændingsniveau.

ARBEJDSOMRÅDE

Ved afspændingsmassage arbejder man med kroppens muskler, sener og bindevæv.

ARBEJDSMETODE

Behandlingen består i at løsne, massere og frigøre vævet, dette så ’dybt’ som vævet tillader det og som klienten kan være i, uden for meget smerte. I afspændingsmassage differentieres der mellem begreberne ’dybt’ som er den hensigtsmæssige massageform og ’hårdt’ som det ikke-ønskelige behandlingsgreb. Massagen har til hensigt at løsne og frigøre både den berørte muskel fra udspring til hæfte og dens tilhørende fascier, men også dybt inde i muskelbugen, som er den midterste del af musklen, således at en afspænding af musklen igangsættes. Som ved de fleste andre behandlingsformer, kan der være ømhed i muskelaturen optil et par døgn efter behandlingen. Herefter vil ømheden fortage sig og virkningen af behandlingen vil blive mærkbar.

TILSKUD

Enkelte sundhedsforsikring dækker op til et forudgående fastsat antal behandlinger.

HISTORIE

Massage kommer af ordet ’Masso’ og betyder: bearbejdning af muskler, hud, sener og bindevæv ved hjælp af æltning, strygning eller let bankning med hænder, fingre eller et redskab med det formål at øge blodtilstrømningen og afspænde musklerne.

UDDANNELSE

Afspændingsmassage

BRANCEORGANISATION

DAKOBE optager medlemmer der har en uddannelse som afspændingsmassør med eksamensbevis.
Derudover er DAKOBE godkendt til at RAB-registrere massører.

Kommer snart