Vi er desværre fortsat nedlukkede fra 1. marts på vores liberale erhverv, – dvs. i vores klinikker, med mindre vi arbejder for eller hos en person med sundhedsfaglig autorisation.
Der har været en lille smule usikkerhed om hvor vidt der ville blive foretaget en vurdering af smittespredeningen (som jo afgør hvor hurtigt genåbningen af vores fag kan foregå), men det er vores informationer, at overbygningen i skolerne og de ældre studerende er dem, så står først i række til at blive gradvist vurderet til genåbning medio marts, medens at vi må vente indtil videre frem til efter Påske d. 6. april.

Vi fortsætter i DAKOBEs bestyrelses Forretningsudvalg med at lægge alt det pres vi overhovedet kan via SundhedsRådet og de kanaler vi der har for at påvirke politisk.
Næste træk er, at SundhedsRådets Formandskab skriver til pressen på basis af den spørgeundersøgelse, som flere af jer har udfyldt.
Tak for det.
Jo flere af os fra DAKOBE, som melde ind og giver feedback tilbage, jo tungere vejer vores indflydelse på det  politiske arbejde i SundhedsRådet.