Persondataloven2018-12-18T11:14:53+00:00

PERSONDATALOVEN

Komplementære og alternative behandlere er omfattet af persondataloven, når oplysninger om klienter registreres.

Der skelnes mellem:

  • IKKE-FØLSOMME OPLYSNINGER:
    Navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato.
  • FØLSOMME OPLYSNINGER:
    Helbredsforhold, herunder misbrug af nydelsesmidler, alkohol m.v., seksuelle forhold og væsentlige sociale problemer, herunder ulykkestilfælde, selvmordsforsøg eller længerevarende arbejdsløshed, racemæssig eller etnisk baggrund, klientens politiske, religiøse eller filosofiske overbevisning.

Den alternative behandler må som udgangspunkt kun registrere følsomme oplysninger om en klient, hvis oplysningerne er relevante i forbindelse med behandlingsforløbet, og klienten har givet udtrykkeligt samtykke.

Der skal foretages anmeldelse til Datatilsynet, og tilsynets tilladelse skal foreligge, inden behandling af personoplysninger påbegyndes.
Anmeldelse kan ske elektronisk via Datatilsynets hjemmeside på adressen www.datatilsynet.dk.

Læs mere om Persondataloven på Datatilsynets hjemmeside.

Datatilsynet
Der anvendes cookies for at sikre den bedste oplevelse af sitet. Hvis du fortsætter med at bruge sitet vil det antages at du er indforstået med det. Læs mere i vores persondatapolitik. Læs mere Ok

Cookies

dakobe.dk anvender Cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil m.m.) med det formål at genkende denne enhed til næste besøg på siderne, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

SLETNING ELLER BLOKERING AF COOKIES

Ønsker du af en eller anden årsag, at slette eller blokere for cookies, kan du på nedenstående link finde vejledning til dette i de forskellige browsere. minecookies.org

3 . PARTS COOKIES

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter statistik og markedsføring
- Google (Google Analytics, Google AdWords)
- Facebook