Her finder du de uddannelser og efteruddannelses-kurser, som har fået DAKOBEs forhåndsgodkendelse

Skolesamarbejde
En uddannelses- eller kursus forhåndsgodkendelse betyder, at DAKOBE og den pågældende skole har indgået et fagligt uddannelses-samarbejde for at sikre faglighed og kvalitet. Det betyder dermed også at en forhåndsgodkendelse af uddannelse/kursus til enten RAB-registrering eller RAB-efteruddannelsestimer er en sikring af at uddannelsen giver RAB-optag/RAB-timer hos DAKOBE.

Godkendelsens afgrænsning
Skole-Certifikatet forhånds-godkender kurset eller uddannelsen for en afgrænset periode typisk to å, hvorefter aftalen/undervisnings- og kursusindholdet gen-gennemgås forud for en fornyelse af aftalen mellem Uddannelsesstedet og DAKOBE.

Skolecertifikat
Den eller de kurser/uddannelser, der findes her på siden er således, af DAKOBEs Optagelses- og Skoleudvalg blevet gennemgået og godkendt for indhold ifht. timeantal, fagligt niveau, underviser-kvalifikationer og RAB-forhånds-godkendelse.

RAB-registrering, efteruddannelsestimer og B-medlemsskab
DAKOBEs SKOLECERTIFIKAT garanterer derfor, at Efteruddannelseskurset, Hovedfagsuddannelsen eller Bifaget er forhåndsgodkendt og berettiger til optagelse i DAKOBE.
Dette gælder henholdsvis RAB-registrering af hovedfag – (under Styrelsen For Patientsikkerhed), Efteruddannelseskurser til opretholdelse af RAB-registrering eller til optagelse med B-medlemsskab (Andet hovedfags-medlemsskab).

Uddannelser

Kurser – Efteruddannelse som Fysisk Fremmøde

Efteruddannelses-kurser ONLINE

ONLINE Grundkurser i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære (AFS)